Gratis medlemskap

Grattis till din valp!

Att vara medlem i sin rasklubb är en självklarhet för de flesta, är man medlem kan man vara med och påverka hur man vill att rasklubben ska driva olika frågor som påverkar vår ras.
Det finns fler belgarägare och rasintresserade där ute som naturligtvis skulle kunna gå med i AfBV. Sprid ordet, tala med dina träningskompisar och hjälp oss att bli fler!

Att bli medlem i AfBV
Svenska Brukshundklubben (SBK) är en specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK). SBK organiserar Sveriges alla lokala brukshundklubbar och alla rasklubbar för bruksraserna, bl. a AfBV.

Man kan inte bli medlem i någon klubb inom SBK utan att vara, eller samtidigt bli, medlem i SBK. Den centrala avgiften till SBK betalar man samtidigt med sitt första medlemskap i en rasklubb eller en lokal brukshundklubb. Oavsett hur många klubbar inom SBK som man är med i (t.ex. om man är med i en lokalklubb och en rasklubb) så betalar man enbart den centrala avgiften en gång.

Gratis medlemskap i AfBV
Under 2020 erbjuder vi alla som köper en Belgarvalp av en uppfödare där uppfödaren är medlem i AfBV gratis medlemsskap i AfBV. Erbjudandet gäller enbart de som inte sedan tidigare är medlem i AfBV.

Om du inte redan är medlem i Brukshundklubben måste du dock betala den centrala avgiften som SBK tar ut, som just nu är på 400 kr. För dig som bor i utlandet är den centrala avgiften 530 kr.
Den centrala avgiften betalar du in till AfBV’s postgironummer: 60 08 33-8 eller Swish 1236196505 

Tänk på att något medlemsbevis inte längre sänds ut av vare sig AfBV eller SBK. Så snart medlemskapet är registrerat kan man själv skriva ut ett medlemsbevis genom att logga in på ”mina sidor” på SBK:s hemsida.

Välkommen till klubben!

 

 

Fyll i anmälan här

Välkommen till klubben!

Fyll i din anmälan här.

Uppgifter om uppfödaren och hunden.